Welkom bij Zutphen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo Zutphen is gevestigd bij korfbalvereniging KVZ  aan het Jelle Zijlstrapad 3, 7204 LZ te Zutphen. Dit is op het sportpark Zuidveen (tegenover de hockeyclub).

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We hebben een groot kunstgrasveld voor de deur om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Op het ruime buitenterrein is een leuke speeltuin aanwezig. Ook hebben we een moestuin waar de kinderen onze zelf gekweekte groenten kunnen zien groeien, oogsten en natuurlijk ook proeven! We gaan graag met de kinderen op onderzoek uit in een natuurlijke omgeving zoals de nabij gelegen natuurspeeltuin de Kaardebol.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel! Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo moet voelen als een thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rond lopen om de kinderen te begeleiden.

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Zutphen waaronder o.a. de John F Kennedy, De Achtsprong, Adriaan van den Ende en De Prins Claus.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Wilrien Heuvelink
vestigingsmanager (VM) Zutphen (ZU1)
LRK: 114625098
vmzutphen@bixo.nl
0610 704 162