Welkom

Welkom bij Bixo Zutphen!

Bixo Zutphen is gevestigd bij korfbalvereniging KVZ  aan het Jelle Zijlstrapad 3, 7204 LZ te Zutphen. Dit is op het sportpark Zuidveen (tegenover de hockeyclub).

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We hebben een groot kunstgrasveld voor de deur om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Op het ruime buitenterrein is een leuke speeltuin aanwezig. Ook hebben we een moestuin waar de kinderen onze zelf gekweekte groenten kunnen zien groeien, oogsten en natuurlijk ook proeven! We gaan graag met de kinderen op onderzoek uit in een natuurlijke omgeving zoals de nabij gelegen natuurspeeltuin de Kaardebol.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel! Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo moet voelen als een thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rond lopen om de kinderen te begeleiden.

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
  2. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9-.
  3. We zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
  5. De Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. En kent dus u en uw kind(eren) goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. We zijn het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
  6. Het tarief van Bixo is 100% compensabel bij de belastingdienst.
  7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. Vervoer, vakantiedagen, studiedagen, uitstapjes in de vakanties, eten & drinken…het is allemaal bij de prijs inbegrepen.
  8. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk af en toe eens een dag extra te komen, zonder extra kosten.
  9. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
  10. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. En speciale themaweken in de vakantie. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. Naast vaste pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden (zowel in leeftijd als opleiding) hebben we ook een vakdocent op het gebied van tekenen en schilderen die met regelmaat een workshop verzorgt.
Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Zutphen waaronder o.a. de John F Kennedy, De Achtsprong, Adriaan van den Ende en De Prins Claus.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Sanne van Dongeren
Vestigingsmanager (VM) Bixo Zutphen
Bixo Zutphen is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 114625098.