Welkom bij Apeldoorn Emma

Algemeen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.

De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep.
Hierdoor is er snelle en directe communicatie mogelijk.
Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”.

We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit.
En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel.
Kortom, we zijn gewoon de leukste BSO.

Bixo moet voelen als een 2e thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rondlopen om de kinderen te begeleiden.

We richten de ruimte(s) gezellig in.
Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Specifiek voor deze locatie

Bixo Apeldoorn Emma heeft een unieke samenwerking met PCBO de Emmaschool. De opvang vindt plaats in het bijgebouw van de Emmaschool aan de Thorbeckestraat 8 te Apeldoorn.

Bixo heeft een geheel eigen en unieke plek in het bijgebouw van de Emmaschool. Het bijgebouw beschikt over verschillende ruimtes. Er is een gezellig ingerichte groepsruimte met diverse speelhoeken, spel- en knutselmateriaal en een tweede ruimte waar Bixo leuke knutselactiviteiten organiseert. Daarnaast hebben wij een aparte ruimte waar kinderen kunnen rusten.

Bixo Apeldoorn Emma heeft een eigen buitenspeelterrein wat grenst aan het bijgebouw. Daarnaast hebben wij ook een groot plein tot onze beschikking wat ons de mogelijkheid geeft om lekker te klimmen, te schommelen en leuke sport- en spelactiviteiten te doen. Verder kunnen wij gebruik maken van de keuken waar de kinderen hun kookkunsten kunnen laten zien.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Michelle Brokken
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Emma
LRK BSO: 771707344
vmemma@bixo.nl
0629 210 989