Bixo werkt met een unieke formule

We hebben een unieke formule op allerlei gebieden, maar vooral wat betreft de vestigingsmanagers (VM). Ze beschikken over veel beslissingsbevoegdheid en zijn goed bereikbaar. U hoeft niets via het hoofdkantoor te regelen. Maximale flexibiliteit voor u dus. We hebben een platte organisatie met directe lijnen. Bij ons zult u geen ‘spreekuren’ en formulieren aantreffen.

De VM werkt zelf op de groep

Omdat de vestigingsmanager op de groep met de kinderen werkt, is ze goed op de hoogte Bixo Uitstapjevan de wensen van de kinderen en hun ouders.

Communicatie, communicatie, communicatie

Bij Bixo is communicatie zeer belangrijk. Onze communicatie naar ouders is snel, direct en transparant. We leveren een stukje individueel maatwerk en een persoonlijke service. Hierdoor zijn misstanden praktisch onmogelijk.

Persoonlijke aanpak & flexibiliteit zijn een rode draad door onze organisatie
  1. Wij zijn alle (doordeweekse) dagen open tot 18.30. Mocht u opvang nodig hebben buiten de bestaande uren, dan is dit bespreekbaar.
  2. Ook op de studiedagen van school zijn wij, over het algemeen, altijd open. Voor alle kinderen en zonder extra kosten.
  3. We bieden flexibele opvang aan voor ouders met onregelmatige werktijden. Dit betekent dat u, afhankelijk van uw rooster, dagen mag wisselen per roosterperiode.
  4. Bixo is alle vakantiedagen van het jaar open, ook bij één aanmelding. U kunt uw kinderen laten komen wanneer u dat wilt, ook als dat op een andere dag is dan wanneer uw kind normaal naar Bixo komt.