Welkom bij de buiten BSO Deventer Devinco

Algemeen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.

De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep.
Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk.

Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie.
We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit.
En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel.
Kortom, we zijn gewoon de leukste BSO.

Bixo moet voelen als een 2e thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rondlopen om de kinderen te begeleiden.

We richten de ruimte(s) gezellig in. Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Specifiek voor deze locatie

DE1 is gevestigd bij korfbalvereniging Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 10, 7416SG te Deventer (Sportpark Rielerenk, tegenover het Deventer ziekenhuis).
Dit is op de Rielerenk sportvelden, tegenover het Deventer Ziekenhuis.

We beschikken over 2 kunstgrasvelden voor de deur, een zandbak, een eigen moestuin en veel ruimte in en om het gebouw om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Vanaf de locatie kunnen we prachtige wandelingen maken rondom de Douwelerkolk, een geweldig stukje natuur waar eekhoorns, kikkers, reigers en andere dieren met regelmaat worden gespot door de kinderen. In de vakanties werken we met thema’s zoals BixZoo, Expeditie Bixo en gaan we in de zomervakantie 6 weken “Op reis door de tijd”. De locatie wordt dan omgetoverd met themamaterialen en er worden vele (nieuwe) activiteiten binnen dit thema aangeboden.

Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Deventer waaronder o.a. de Olijfboom, Vijf-er, Hagenpoort, De Kleine Johannes, De Kleine Planeet en Kleurrijk.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Chantal Bobeldijk
vestigingsmanager (VM) Deventer Devinco
LRK BSO: 842083698
vmdeventer@bixo.nl
0653 168 857