Welkom bij Apeldoorn Ichthus

Algemeen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.

De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep.
Hierdoor is er snelle en directe communicatie mogelijk.
Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”.

We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit.
En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel.
Kortom, we zijn gewoon de leukste BSO.

Bixo moet voelen als een 2e thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rondlopen om de kinderen te begeleiden.

We richten de ruimte(s) gezellig in.
Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Specifiek voor deze locatie

De Ichthus bevindt zich op steenworp afstand van het Mheenpark en zwembad de Sprenkelaar wat de mogelijkheid biedt tot leuke uitstapjes.

Bixo Ichthus is een unieke samenwerking met de PC Daltonschool Ichthus en PCBS Prinses Margriet. De opvang vindt plaats in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261 te Apeldoorn (Zevenhuizen).

Bixo beschikt over een gezellig ingerichte huiskamer in de school, grenzend aan een prachtig speelplein. Daarnaast maken we gebruik van de aula als activiteiten- en theaterruimte en gebruiken we de gymzaal in de school voor leuke sport&spel activiteiten.

We werken vanuit één, op elkaar afgestemde, pedagogische visie. De samenwerking zorgt voor een pedagogisch veilig en herkenbaar klimaat voor de kinderen. Regelmatig is er overleg tussen de directie en leerkrachten van de scholen en Bixo waarbij wij steeds centraal stellen wat ons bindt, namelijk uw kind.

VSO & NSO

We bieden voorschoolse opvang vanaf 07:30 en naschoolse opvang tot 18:30. In de vakanties en op studiedagen zijn wij (al vanaf 1 aanmelding) geopend van 07:30 – 18:30.

Een pedagogisch medewerker van Bixo haalt de kinderen van de Prinses Margriet op van school en brengt ze direct naar de Ichthus voor een gezellige ochtend en/of middag spelen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Anne Witsmeer
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Ichthus
LRK BSO: 451569647
LRK Peuter: 295141888
vmichthus@bixo.nl
0628 632 645