1. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
  2. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9.
  3. We zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
  5. De Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. En kent dus u, uw kind(eren) en het team goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en is de VM  direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. We zijn het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
  6. Het tarief van Bixo valt altijd voor 100% binnen de fiscale compensatie van de belastingdienst en is daarmee het laagst mogelijke uurtarief. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u bijvoorbeeld maar 30 cent per uur. Bij een andere organisatie met een tarief van zeg 8,30 euro betaalt u netto 1,60, dan is meer dan 5x zoveel.
  7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. Vervoer, vakantiedagen, studiedagen, uitstapjes in de vakanties, eten & drinken…het is allemaal bij de prijs inbegrepen.
  8. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk af en toe eens een dag extra te komen, zonder extra kosten.
  9. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
  10. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. En er zijn speciale themaweken, zoals kunstweek. En in de vakantie hebben we speciale thema’s zoals sterren & planeten, Piraten & zeemeerminnen etc..