Welkom bij de buiten BSO Zutphen KVZ

Algemeen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.

De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep.
Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk.

Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie.
We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit.
En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel.
Kortom, we zijn gewoon de leukste BSO.

Bixo moet voelen als een 2e thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rondlopen om de kinderen te begeleiden.

We richten de ruimte(s) gezellig in. Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Specifiek voor deze locatie

Zutphen KVZ bij korfbalvereniging KVZ  aan het Jelle Zijlstrapad 3, 7204LZ te Zutphen (Sportpark Zuidveen). Dit is in de buurt van o.a. zwembad de IJsselslag, Hockeyclub MHC Zutphen, het Gelre Ziekenhuis en Kinderboerderij de Schouw.

Op het ruime buitenterrein is een leuke speeltuin aanwezig. Ook hebben we een moestuin waar de kinderen onze zelf gekweekte groenten kunnen zien groeien, oogsten en natuurlijk ook proeven! We gaan graag met de kinderen op onderzoek uit in een natuurlijke omgeving zoals de nabij gelegen natuurspeeltuin de Kaardebol.

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op bij meerdere scholen in Zutphen waaronder o.a. de John F Kennedy, Adriaan van den Ende en De Prins Claus.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Leontien van Gessel
vestigingsmanager (VM) Zutphen KVZ
LRK BSO: 114625098
vmzutphen@bixo.nl
0610 704 162