Wat maakt Bixo uniek?

Algemeen
 1. De Bixo Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. De VM kent dus u, uw kind(eren) en het team goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en is de VM direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. 
 2. We zijn graag het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles direct met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
 3. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
 4. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9.
 5. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
 6. Het tarief van Bixo valt altijd voor 100% binnen de fiscale compensatie van de belastingdienst en is daarmee het laagst mogelijke uurtarief. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u bijvoorbeeld maar 30 cent per uur. Bij een andere organisatie met een tarief van zeg 8,30 euro betaalt u netto 1,60, dan is meer dan 5x zoveel.
 7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. 
BSO
 1. Bixo BSO’s zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
 2. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk incidenteel een dag extra te komen, zonder extra kosten.
 3. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
 4. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. En er zijn speciale themaweken, zoals kunstweek. En in de vakantie hebben we speciale thema’s zoals sterren & planeten, Piraten & zeemeerminnen etc..
 5. Met de “all inclusive” tarieven van Bixo zitten er voor de BSO geen extra kosten verbonden aan studiedagen, vakantiedagen, eten & drinken, vervoer en uitstapjes…. dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.
Peuter
 1. Bixo Peuteropvang: Samen Spelen & ontdekken.
 2. Kleinschalige peuteropvangpeuterspeelzaal met persoonlijke aandacht voor uw peuter.
 3. Een goede voorbereiding op de basisschool voor een fijne start in groep 1.
 4. Intensieve samenwerking met de school waarin de peuteropvang gevestigd is: gezamenlijke thema’s & activiteiten en de mogelijkheid om te wennen op school.
 5. Activiteiten, materialen, speelgoed & inrichting speciaal afgestemd op kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.