Welkom bij Apeldoorn De Regenboog

Algemeen

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.

De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep.
Hierdoor is er snelle en directe communicatie mogelijk.
Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”.

We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit.
En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel.
Kortom, we zijn gewoon de leukste BSO.

Bixo moet voelen als een 2e thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rondlopen om de kinderen te begeleiden.

We richten de ruimte(s) gezellig in.
Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Specifiek voor deze locatie

Bixo Apeldoorn De Regenboog is gevestigd in de school De Regenboog aan de Lage Landenlaan 1, 7325NR te Apeldoorn.

Bixo de Regenboog is gevestigd in de school De Regenboog aan de Lage Landenlaan 1, 7325NR te Apeldoorn. Op deze locatie bieden wij dagopvang, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang.

Bixo de Regenboog beschikt over een unieke, ruime locatie. We maken gebruik van een eigen plekje binnen de school. Hier beschikken we over 2 prachtige lokalen, een rustruimte, een plein en een keuken om de bak kunsten van de kinderen te ontdekken en te proeven!

De ruimtes zijn gezellig ingericht met verschillende hoeken en spelmateriaal. Hierdoor voelt Bixo als een tweede thuis. Kinderen kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan een buitenactiviteit en/of aan een binnenactiviteit. Hierbij worden ze door onze enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Suzan Meijroos
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn De Regenboog
LRK BSO: 790879992
LRK Peuter & DO: 202798471
vmregenboog@bixo.nl
0629 224 347