Contact

Contact

U kunt e-mailen of bellen voor direct contact met de vestigingsmanager (VM). De VM kan u het meest vertellen over de Bixo formule, en vooral over de specifieke mogelijkheden op de betreffende locatie. Ook kunt u dan een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek.

Ook kunt u een e-mail met uw vragen en opmerkingen sturen via het “Informatie aanvragen” formulier, onderaan elke pagina op deze site. Deze e-mail komt ook direct bij de VM terecht.

Adres

Bixo Zutphen is gevestigd bij korfbal vereniging KVZ  aan het Jelle Zijlstrapad 3, 7204 LZ te Zutphen.

Dit is in de buurt van o.a. zwembad het Graaf Ottobad, Hockeyclub MHC Zutphen, het Gelre Ziekenhuis en Kinderboerderij de Schouw (ong. 5 minuten).

Voor navigatie: Laan naar Eme 103. Dit is in sportpark Zuidveen (tegenover de hockeyclub).

Routebeschrijving
  1. Vanaf de oude IJsselbrug: Na de “oude” IJsselbrug rechts af. Deze weg blijven volgen tot aan rotonde. Op rotonde rechts afslaan en de weg blijven volgen, 2 rotondes recht oversteken. Na 200 meter linksaf, aan het eind van deze weg is het parkeerterrein aan de linkerkant bevindt zich de ingang van Bixo Zutphen.
  2. Vanuit Zutphen Noord: Volg de N348 (Den Elterweg), sla bij de zesde verkeerslichten rechts af (Laan van Eme). Na 100 meter rechts afslaan, aan het eind van deze weg is het parkeerterrein aan de linkerkant bevindt zich de ingang van Bixo Zutphen.
Kaart (u kunt zelf in- en uitzoomen met de + en – knopjes)