Welkom

Welkom bij Bixo Ichthus!

Bixo Peuteropvang Ichthus laat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en is er voor alle peuters van 2 – 4 jaar uit Apeldoorn. De opvang vindt plaats in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261 te Apeldoorn (Zevenhuizen).

Bixo Peuteropvang Ichthus is een unieke samenwerking met PC Daltonschool Ichthus. Samen creëren we een doorgaande ontwikkelingslijn en willen we de overgang naar de basisschool zo klein en soepel mogelijk maken.

Peuteropvang: samen, spelen, ontdekken.
We bieden peuteropvang op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 08:15 tot 12:45 uur. In de vakanties is de Bixo Peuteropvang gesloten.

Iedere ochtend worden kinderen uitgedaagd om in kleine stapjes op ontdekking te gaan en zich te ontwikkelen. Door een aanbod van gevarieerde spelmaterialen, fantasierijke speelhoeken, herkenbare thema’s en uitdagende activiteiten worden peuters spelenderwijs voorbereid op de start op de basisschool.

Wat maakt Bixo Peuteropvang uniek?

  1. We werken vanuit één, op elkaar afgestemde, pedagogische visie. De samenwerking zorgt voor een pedagogisch veilig en herkenbaar klimaat voor de kinderen. Regelmatig is er overleg tussen de directie en leerkrachten van de school en Bixo waarbij wij steeds centraal stellen wat ons bindt, namelijk uw kind.
  2. Bixo beschikt over een groepsruimte met een huiselijke sfeer waarbij we de inrichting hebben afgestemd op de belevingswereld van peuters. Een echte huishoek, gezellige voorleesbank en ook een bouwhoek mag niet ontbreken! We hebben een eigen, afgesloten buitenruimte en kunnen daarnaast gebruik maken van de gymzaal in de school.
  3. De Ichthus bevindt zich op steenworp afstand van het Mheenpark en de kinderboerderij wat de mogelijkheid biedt tot leuke uitstapjes.
  4. Bixo heeft een laag uurtarief, dat 100% fiscaal aftrekbaar is. En geen extra kosten, ook niet voor de lunch en uitstapjes.
  5. De vestigingsmanager staat zelf op de groep. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en is zij direct aanspreekbaar voor zowel ouders, als de pedagogisch medewerkers.
  6. Elke ochtend worden peuters door enthousiaste pedagogisch medewerkers op een speelse manier uitgedaagd om zich stap voor stap (in een eigen tempo) te ontwikkelen. De pedagogisch medewerker gaan mee in het (fantasie)spel, lezen graag voor en organiseren elke ochtend een afwisselende activiteit.

Bixo Peuteropvang combineert het verzorgende van de kinderopvang en het educatieve van het onderwijs en haalt daarmee de vroegere peuterspeelzaal terug!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Evelien Huis in ’t veld
Vestigingsmanager (VM) Bixo Ichthus (Apeldoorn)
Bixo Peuteropvang Ichthus Apeldoorn is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 295141888.