Welkom

Welkom bij Bixo Deventer!

Bixo Deventer is gevestigd bij korfbalclub Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 10, 7416 SG te Deventer. Dit is op de Rielerenk sportvelden, tegenover het nieuwe Deventer Ziekenhuis.

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We beschikken over 2 kunstgrasvelden voor de deur, een zandbak, een eigen moestuin en veel ruimte in en om het gebouw om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Vanaf de locatie kunnen we prachtige wandelingen maken rondom de Douwelerkolk, een geweldig stukje natuur waar eekhoorns, kikkers, reigers en andere dieren met regelmaat worden gespot door de kinderen. Indien mogelijk plannen we tijdens de schoolvakanties uitstapjes; naar het bos, het Speelgoedmuseum, de ballenbak bij de Boreel, het Kinderfilmhuis, buiten spelen bij NuNu of bowlen op de Worp.

Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo Natuur

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Deventer waaronder o.a. de Olijfboom, de L’Ambiente, Vijf-er, Hagenpoort, Wizard en de Rank.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Chantal Bobeldijk
Vestigingsmanager (VM) Bixo Deventer.
Bixo Deventer is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 842083698.