Welkom

Welkom bij Bixo Deventer!

Bixo Deventer is gevestigd bij korfbalclub Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 10, 7416 SG te Deventer. Dit is op de Rielerenk sportvelden, tegenover het nieuwe Deventer Ziekenhuis.

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We beschikken over 2 kunstgrasvelden voor de deur, een zandbak, een eigen moestuin en veel ruimte in en om het gebouw om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Vanaf de locatie kunnen we prachtige wandelingen maken rondom de Douwelerkolk, een geweldig stukje natuur waar eekhoorns, kikkers, reigers en andere dieren met regelmaat worden gespot door de kinderen. Indien mogelijk plannen we tijdens de schoolvakanties uitstapjes; naar het bos, het Speelgoedmuseum, de ballenbak bij de Boreel, het Kinderfilmhuis, buiten spelen bij NuNu of bowlen op de Worp.

Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo Natuur

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
  2. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9-.
  3. We zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
  5. De Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. En kent dus u en uw kind(eren) goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. We zijn het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
  6. Het tarief van Bixo is 100% compensabel bij de belastingdienst.
  7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. Vervoer, vakantiedagen, studiedagen, uitstapjes in de vakanties, eten & drinken…het is allemaal bij de prijs inbegrepen.
  8. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk af en toe eens een dag extra te komen, zonder extra kosten.
  9. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
  10. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. En speciale themaweken in de vakantie. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. Naast vaste pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden (zowel in leeftijd als opleiding) hebben we ook een vakdocent op het gebied van tekenen en schilderen die met regelmaat een workshop verzorgt.
Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Deventer waaronder o.a. de L’Ambiente, Vijf-er, Hagenpoort, Wizard en de Rank.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Chantal Bobbeldijk
Vestigingsmanager (VM) Bixo Deventer.
Bixo Deventer is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 842083698.