Welkom bij Deventer

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo Deventer is gevestigd bij korfbalclub Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 10, 7416 SG te Deventer. Dit is op de Rielerenk sportvelden, tegenover het nieuwe Deventer Ziekenhuis.

Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We beschikken over 2 kunstgrasvelden voor de deur, een zandbak, een eigen moestuin en veel ruimte in en om het gebouw om heerlijk buiten te kunnen spelen.

Vanaf de locatie kunnen we prachtige wandelingen maken rondom de Douwelerkolk, een geweldig stukje natuur waar eekhoorns, kikkers, reigers en andere dieren met regelmaat worden gespot door de kinderen. Indien mogelijk plannen we tijdens de schoolvakanties uitstapjes; naar het bos, het Speelgoedmuseum, de ballenbak bij de Boreel, het Kinderfilmhuis, buiten spelen bij NuNu of bowlen op de Worp.

Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Deventer waaronder o.a. de Olijfboom, de L’Ambiente, Vijf-er, Hagenpoort, Wizard en de Rank.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Chantal Bobeldijk
vestigingsmanager (VM) Deventer (DE1)
LRK: 842083698
vmdeventer@bixo.nl
0653 168 857