U kunt zich geheel digitaal en online inschrijven.
U krijgt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat (inclusief alle relevante Bixo documenten). Het contract is uiteraard pas geldig indien u akkoord heeft gegeven.

Belangrijke opmerkingen vóór het inschrijven
  1. Vult u deze inschrijving (bij voorkeur) in nadat u een gesprek heeft gehad met de vestigingsmanager (VM). U krijgt op basis van deze inschrijving een vrijblijvende offerte. Bepaalde gegevens worden later door de VM ingevuld.
  2. Na de inschrijving kunt u op uw gemak de Algemene Voorwaarden doorlezen en bij vragen deze doornemen met de VM. U tekent nu nog niets.
  3. LET OP: Controleer goed op spelling, nummers en hoofdletters. De door u opgegeven gegevens worden ook richting de belastingdienst gebruikt. Indien de gegevens onjuist zijn leidt dit tot problemen met de toeslag en boetes.
  4. Indien een veld niet van toepassing is (bijvoorbeeld Medisch of Geloof) dan kunt u het veld gewoon leeg laten, u hoeft hier geen tekst in te zetten (zoals “n.v.t.”)
  5. Zorg dat u uw BSN en dat van uw kind, en uw bankgegevens bij de hand heeft. Moet u een antwoord op een niet verplicht veld schuldig blijven, sla deze dan over. U kunt later in uw eigen portaal al deze gegevens wijzigen.
Stuur uzelf een email zodat u later via PC of Tablet de inschrijving vanuit de rust kunt (laten) invullen. Dit is ook veel makkelijker op een groter scherm.
Het is belangrijk dat u de inschrijving in éénmaal afmaakt, zonder pauze.

Klik op de link hier beneden en u komt in een aparte procedure, op een aparte tab van uw browser.

Digitaal inschrijven