Inschrijven

U kunt zich geheel digitaal en online inschrijven.
U krijgt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat (inclusief alle relevante Bixo documenten). Het contract is uiteraard pas geldig indien u akkoord heeft gegeven.

Belangrijke opmerkingen vóór het inschrijven
  1. Vult u deze inschrijving (bij voorkeur) in nadat u een gesprek heeft gehad met de vestigingsmanager (VM). U krijgt op basis van deze inschrijving een vrijblijvende offerte. Bepaalde gegevens worden later door de VM ingevuld.
  2. Na de inschrijving kunt u op uw gemak de Algemene Voorwaarden doorlezen en bij vragen deze doornemen met de VM. U tekent nu nog niets.
  3. LET OP: Controleer goed op spelling, nummers en hoofdletters. De door u opgegeven gegevens worden ook richting de belastingdienst gebruikt.
  4. Indien een veld niet van toepassing is (bijvoorbeeld Medisch of Geloof) dan kunt u het veld gewoon leeg laten, u hoeft hier geen tekst in te zetten (zoals “n.v.t.”)
  5. Zorg dat u uw BSN en dat van uw kind, en uw bankgegevens bij de hand heeft. Moet u een antwoord op een niet verplicht veld schuldig blijven, sla deze dan over. U kunt later in uw eigen portaal al deze gegevens wijzigen.
Stuur uzelf een email zodat u later via PC of Tablet de inschrijving vanuit de rust kunt (laten) invullen. Dit is ook veel makkelijker op een groter scherm.
Het is belangrijk dat u de inschrijving in éénmaal afmaakt, zonder pauze.

Klik op de link hier beneden en u komt in een aparte procedure, op een aparte tab van uw browser.

Digitaal inschrijven