Welkom

Welkom bij Bixo Apeldoorn ZVV!

Bixo Apeldoorn ZVV is gevestigd bij voetbalvereniging ZVV’56 aan de Schoonbroeksweg 8a, 7323 AN te Apeldoorn Noord.

Bixo moet voelen als een thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rond lopen om de kinderen te begeleiden. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
  2. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9-.
  3. We zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
  5. De Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. En kent dus u en uw kind(eren) goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. We zijn het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
  6. Het tarief van Bixo is 100% compensabel bij de belastingdienst.
  7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. Vervoer, vakantiedagen, studiedagen, uitstapjes in de vakanties, eten & drinken…het is allemaal bij de prijs inbegrepen.
  8. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk af en toe eens een dag extra te komen, zonder extra kosten.
  9. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
  10. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. En speciale themaweken in de vakantie. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. Naast vaste pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden (zowel in leeftijd als opleiding) hebben we ook een vakdocent op het gebied van tekenen en schilderen die met regelmaat een workshop verzorgt.

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Apeldoorn waaronder o.a. de Hertog van Gelre, de Zonnewende,  en de Vliegenier.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Annemiek Geltink
Vestigingsmanager (VM) Bixo ZVV (Apeldoorn)
Bixo Apeldoorn is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 920518886