Welkom bij Apeldoorn Willem van Oranje

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo Willem van Oranje is een unieke samenwerking met de PC Daltonschool Willem van Oranje.

Binnen school beschikt Bixo over een gezellig ingerichte groepsruimte. De inrichting zorgt ervoor dat Bixo aanvoelt als tweede (t)huis. Hier worden kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden. Onze ‘huiskamer’ biedt ook de gelegenheid om gezellig samen een spelletje te spelen, rustig een boekje te lezen op de bank of heerlijk te bouwen in de bouwhoek.

Het grote schoolplein geeft ons veel mogelijkheden tot leuke buitenactiviteiten. Daarnaast hebben wij de gymzaal in de school tot onze beschikking voor leuke spellen en is er voor de kinderen de mogelijk om in de ruime hal, aangrenzend bij onze ‘huiskamer’, te spelen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Hartelijke groet,

Veerle Sterk
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Willem van Oranje (APC2)
LRK BSO: 927824462
LRK Peuter: 192524549
vmwillemvo@bixo.nl
0629 221 827