Welkom bij Apeldoorn Sjofar de Maten

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo de Sjofar heeft een unieke samenwerking met de PCBO de Sjofar.
De opvang vindt plaats in de school. Bixo beschikt over de grote centrale aula van de school, met daarbij nog een rustruimte op de vide.

We richten de ruimtes gezellig in. Waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder hiertoe verplicht te worden. We creëren verschillende speelhoeken en dragen zorg voor een fijne sfeer. Hierdoor voelt Bixo als een tweede thuis.

Wij hebben een groot aanbod in sport- en spel activiteiten. Op het schoolplein en het mooie veld naast de school zijn we regelmatig te vinden met onze buitenactiviteiten. Bij slecht weer hebben wij de gymzaal van school tot onze beschikking.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Cisca Elzenga
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Sjofar de Maten (APC4)
LRK: 159411051
vmsjofar@bixo.nl
0629 206 955