Welkom bij Apeldoorn De Regenboog

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo de Regenboog heeft een unieke samenwerking met de PCBO de Regenboog. De opvang vindt plaats in de Regenboog (Woudhuis) aan de Lage Landenlaan 1 te Apeldoorn.

Bixo de Regenboog beschikt over een unieke, ruime locatie. We maken gebruik van een eigen plekje binnen de school. Hier beschikken we over 2 prachtige lokalen, een rustruimte, een plein en een keuken om de bak kunsten van de kinderen te ontdekken en te proeven!

De ruimtes zijn gezellig ingericht met verschillende hoeken en spelmateriaal. Hierdoor voelt Bixo als een tweede thuis. Kinderen kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan een buitenactiviteit en/of aan een binnenactiviteit. Hierbij worden ze door onze enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Suzan Meijroos
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn De Regenboog (APC6)
LRK BSO: 790879992
LRK Peuter: 202798471
vmregenboog@bixo.nl
0629 224 347