Welkom

Welkom bij Bixo Ichthus!

Bixo Ichthus is een unieke samenwerking met de PC Daltonschool Ichthus en PCBS Prinses Margriet. De opvang vindt plaats in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261 te Apeldoorn (Zevenhuizen).

Bixo beschikt over een gezellig ingerichte huiskamer in de school, grenzend aan een prachtig speelplein. Daarnaast maken we gebruik van de aula als activiteiten- en theaterruimte en gebruiken we de gymzaal in de school voor leuke sport&spel activiteiten.

De Ichthus bevindt zich op steenworp afstand van het Mheenpark en zwembad de Sprenkelaar wat de mogelijkheid biedt tot leuke uitstapjes.

We werken vanuit één, op elkaar afgestemde, pedagogische visie. De samenwerking zorgt voor een pedagogisch veilig en herkenbaar klimaat voor de kinderen. Regelmatig is er overleg tussen de directie en leerkrachten van de scholen en Bixo waarbij wij steeds centraal stellen wat ons bindt, namelijk uw kind.

Bixo richten we in als tweede (t)huis, waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

IMG-20160812-WA0019IMG_8983IMG_8982

VSO & NSO

We bieden voorschoolse opvang vanaf 07:30 en naschoolse opvang tot 18:30. In de vakanties en op studiedagen zijn wij (al vanaf 1 aanmelding) geopend van 07:30 – 18:30.

Een pedagogisch medewerker van Bixo haalt de kinderen van de Prinses Margriet op van school en brengt ze direct naar de Ichthus voor een gezellige ochtend en/of middag spelen.

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Honderden ouders op meerdere locaties gingen u al voor.
  2. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 9-.
  3. We zijn het hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. Bixo heeft de code groen van de GGD (de hoogste score).
  5. De Vestigingsmanager (VM) is exclusief verbonden aan 1 locatie. En staat mede daarom zelf op de groep. En kent dus u en uw kind(eren) goed. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden. We zijn het “verlengstuk voor uw gezin”. U kunt alles met de VM regelen, u hoeft niets via een hoofdkantoor te regelen.
  6. Het tarief van Bixo is 100% compensabel bij de belastingdienst.
  7. Bij Bixo werken we met transparante “all inclusive” tarieven. U zult nooit extra facturen ontvangen. We rekenen ook geen inschrijfgeld. Vervoer, vakantiedagen, studiedagen, uitstapjes in de vakanties, eten & drinken…het is allemaal bij de prijs inbegrepen.
  8. Naast een dag ruilen, is het ook mogelijk af en toe eens een dag extra te komen, zonder extra kosten.
  9. U kunt ook flexibele contracten en contracten voor alleen vakantiedagen afsluiten.
  10. Bixo heeft veel binnen- én buitenruimte. Bixo heeft ook buitengewoon veel activiteiten, zowel voor binnen als buiten. En speciale themaweken in de vakantie. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. Naast vaste pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden (zowel in leeftijd als opleiding) hebben we ook een vakdocent op het gebied van tekenen en schilderen die met regelmaat een workshop verzorgt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Evelien Huis in ’t veld
Vestigingsmanager (VM) Bixo Ichthus (Apeldoorn)
Bixo Apeldoorn is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 451569647