Welkom bij Apeldoorn Ichthus

Bixo Ichthus is een unieke samenwerking met de PC Daltonschool Ichthus en PCBS Prinses Margriet. De opvang vindt plaats in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261 te Apeldoorn (Zevenhuizen).

Bixo beschikt over een gezellig ingerichte huiskamer in de school, grenzend aan een prachtig speelplein. Daarnaast maken we gebruik van de aula als activiteiten- en theaterruimte en gebruiken we de gymzaal in de school voor leuke sport&spel activiteiten.

De Ichthus bevindt zich op steenworp afstand van het Mheenpark en zwembad de Sprenkelaar wat de mogelijkheid biedt tot leuke uitstapjes.

We werken vanuit één, op elkaar afgestemde, pedagogische visie. De samenwerking zorgt voor een pedagogisch veilig en herkenbaar klimaat voor de kinderen. Regelmatig is er overleg tussen de directie en leerkrachten van de scholen en Bixo waarbij wij steeds centraal stellen wat ons bindt, namelijk uw kind.

Bixo richten we in als tweede (t)huis, waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

VSO & NSO

We bieden voorschoolse opvang vanaf 07:30 en naschoolse opvang tot 18:30. In de vakanties en op studiedagen zijn wij (al vanaf 1 aanmelding) geopend van 07:30 – 18:30.

Een pedagogisch medewerker van Bixo haalt de kinderen van de Prinses Margriet op van school en brengt ze direct naar de Ichthus voor een gezellige ochtend en/of middag spelen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Evelien Huis in ’t Veld
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Ichthus (APC1)
LRK: 451569647
vmichthus@bixo.nl
0628 632 645