Welkom bij Apeldoorn Emma

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo de Emmaschool heeft een unieke samenwerking met PCBO de Emmaschool. De opvang vindt plaats in het bijgebouw van de Emmaschool aan de Thorbeckestraat 8 te Apeldoorn.

Bixo heeft een geheel eigen en unieke plek in het bijgebouw van de Emmaschool. Het bijgebouw beschikt over verschillende ruimtes. Er is een gezellig ingerichte groepsruimte met diverse speelhoeken, spel- en knutselmateriaal en een tweede ruimte waar Bixo leuke knutselactiviteiten organiseert. Daarnaast hebben wij een aparte ruimte waar kinderen kunnen rusten.

Bixo de Emmaschool heeft een eigen buitenspeelterrein wat grenst aan het bijgebouw. Daarnaast hebben wij ook een groot plein tot onze beschikking wat ons de mogelijkheid geeft om lekker te klimmen, te schommelen en leuke sport- en spelactiviteiten te doen. Verder kunnen wij gebruik maken van de keuken waar de kinderen hun kookkunsten kunnen laten zien!

De kinderen worden bij Bixo door onze enthousiaste pedagogische medewerkers uitgedaagd en gestimuleerd om mee te doen aan de buiten en/of binnenactiviteiten zonder dat ze hiertoe verplicht worden.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Michelle Brokken
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Emma (APC3)
LRK: 771707344
vmemma@bixo.nl
0629 210 989