Welkom bij Apeldoorn Sjofar Beatrix

Bixo Kinderopvang heeft een unieke, eigen formule, waarbij de Vestigingsmanager (VM) de vestiging bestuurt als haar eigen bedrijf.  De vestigingsmanager is exclusief voor 1 vestiging, en staat zelf ook op de groep. Hierdoor is er  snelle en directe communicatie mogelijk. Bixo is zo het “verlengstuk” van uw gezin, waardoor  we goed kunnen “ontzorgen”. We bieden hierbij veel ruimte, activiteiten en flexibiliteit. En dit, door het aantrekkelijke tarief, tegen lage kosten.

Bixo heeft een unieke samenwerking met PCBO de Sjofar Prinses Beatrix.
De opvang vindt plaats in de school.

Binnen de school beschikt Bixo over een mooi groot lokaal met een eigen buitenspeelplaats. Het lokaal is gezellig en huiselijk ingericht. Een leuke plek waar kinderen door enthousiaste pedagogisch medewerkers uitgedaagd worden om mee te doen aan activiteiten zonder hiertoe verplicht te worden.

De Sjofar werkt vanuit een christelijke identiteit en hier sluiten wij onze activiteiten op aan. Onze ‘huiskamer’ biedt de gelegenheid om gezellig samen een spelletje te spelen, rustig een boekje te lezen op de bank of heerlijk te bouwen in de bouwhoek. Hierdoor voelt Bixo als een tweede thuis.

Het grote schoolplein geeft ons veel mogelijkheden tot leuke buitenactiviteiten. Daarnaast hebben wij de gymzaal in de school tot onze beschikking voor leuke spelletjes.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Lotte Bloemheuvel
vestigingsmanager (VM) Apeldoorn Sjofar Beatrix (APC5)
LRK BSO: 105834002
LRK Peuter: 184026337
vmbeatrix@bixo.nl
0629 223 080