Welkom

Welkom bij Bixo Zutphen!

Bixo Zutphen is gevestigd bij korfbalvereniging KVZ  aan het Jelle Zijlstrapad 3, 7204 LZ te Zutphen. Dit is op het sportpark Zuidveen (tegenover de hockeyclub).

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Zutphen waaronder o.a. de John F Kennedy, De Achtsprong, Adriaan van den Ende en De Prins Claus.

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Bixo heeft het laagste tarief, dat 100% fiscaal aftrekbaar is. En geen extra kosten, ook niet voor vervoer en uitstapjes.
  2. Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We hebben een groot kunstgrasveld voor de deur om heerlijk buiten te kunnen spelen.
  3. We zijn het  hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. We hebben flexibele contracten, bijvoorbeeld ook alleen voor de vakantieperiode.
  5. Als vestigingsmanager sta ik zelf ook op de groep. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden.
  6. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd; van schilderen tot spekstenen, van toneel tot voetmassage, koken, bakken en natuurlijk sport en spel! Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo moet voelen als een thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rond lopen om de kinderen te begeleiden.

Op het ruime buitenterrein is een leuke speeltuin aanwezig. Ook hebben we een moestuin waar de kinderen onze zelf gekweekte groenten kunnen zien groeien, oogsten en natuurlijk ook proeven! We gaan graag met de kinderen op onderzoek uit in een natuurlijke omgeving zoals de nabij gelegen natuurspeeltuin.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Sanne van Dongeren
Vestigingsmanager (VM) Bixo Zutphen
Bixo Zutphen is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 114625098.

Enthousiast over Bixo? Naast de Buitenschoolse Opvang biedt Bixo ook het Peutercollege aan.

Flexibele opvang, korte lijnen met de vestigingsmanager, een uitdagend activiteitenaanbod voor zowel jonge als oudere kinderen en prachtige locaties!

Neem een kijkje op bixo.nl/peuter voor meer informatie en vraag een rondleiding aan bij een Peutercollege bij u in de buurt.