Enschede

Welkom bij Bixo Enschede!

Bixo Enschede is gevestigd bij korfbalvereniging Doswk op het Sportpark Wesselerbrink-Noord  aan de Geessinkweg 140.

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Bixo heeft het laagste tarief, dat 100% fiscaal aftrekbaar is. En geen extra kosten, ook niet voor vervoer en uitstapjes.
  2. Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We hebben een groot grasveld voor de deur om heerlijk buiten te kunnen spelen.
  3. We zijn het  hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. We hebben flexibele contracten, bijvoorbeeld ook alleen voor de vakantieperiode.
  5. Als vestigingsmanager sta ik zelf ook op de groep. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden.
  6. Bixo Fruitmoment 1Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd zoals zeskampen, sieraden maken of bezig zijn met theater. Ook wordt er regelmatig gekookt of gebakken. Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bixo moet voelen als een thuis, waar kinderen lekker hun eigen gang kunnen gaan en waar iedere dag vaste medewerkers rond lopen om de kinderen te begeleiden.
Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Marieke Platenkamp

Vestigingsmanager (VM) Bixo Enschede