Welkom

Welkom bij Bixo Deventer!

Bixo Deventer is gevestigd bij korfbalclub Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 10, 7416 SG te Deventer. Dit is op de Rielerenk sportvelden, tegenover het nieuwe Deventer Ziekenhuis.

Scholen

Momenteel haalt Bixo kinderen op van meerdere scholen in Deventer waaronder o.a. de L’Ambiente, Vijf-er, Hagenpoort, Wizard en de Rank.

Wat maakt Bixo uniek?
  1. Bixo heeft het laagste tarief, dat 100% fiscaal aftrekbaar is. En geen extra kosten, ook niet voor vervoer en uitstapjes.
  2. Wij zijn een Buiten-BSO, altijd op een prachtige locatie, met veel ruimte binnen én buiten. We beschikken over 2 kunstgrasvelden voor de deur, een zandbak, een eigen moestuin en veel ruimte in en om het gebouw om heerlijk buiten te kunnen spelen.
  3. We zijn het  hele jaar open, ook bij 1 aanmelding.
  4. We hebben flexibele contracten, bijvoorbeeld ook alleen voor de vakantieperiode.
  5. Als vestigingsmanager sta ik zelf ook op de groep. Hierdoor zijn de (communicatie)lijnen erg kort en ben ik direct aanspreekbaar voor zowel ouders, kinderen en personeelsleden.
  6. Er worden iedere middag uitdagende activiteiten georganiseerd. Naast vaste pedagogisch medewerkers met verschillende achtergronden (zowel in leeftijd als opleiding) hebben we ook een vakdocent op het gebied van tekenen en schilderen die met regelmaat een workshop verzorgt.

Vanaf de locatie kunnen we prachtige wandelingen maken rondom de Douwelerkolk, een geweldig stukje natuur waar eekhoorns, kikkers, reigers en andere dieren met regelmaat worden gespot door de kinderen. Indien mogelijk plannen we tijdens de schoolvakanties uitstapjes; naar het bos, het Speelgoedmuseum, de ballenbak bij de Boreel, het Kinderfilmhuis, buiten spelen bij NuNu of bowlen op de Worp.

Kortom; we zijn (buiten)gewoon de leukste BSO!

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen of e-mailen voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak. En neemt u dan vooral uw kind(eren) mee!

Graag tot ziens bij Bixo!

Hartelijke groet,

Anne-Marije Regelink
Vestigingsmanager (VM) Bixo Deventer.
Bixo Deventer is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 842083698.

Enthousiast over Bixo? Naast de Buitenschoolse Opvang biedt Bixo ook het Peutercollege aan.

Flexibele opvang, korte lijnen met de vestigingsmanager, een uitdagend activiteitenaanbod voor zowel jonge als oudere kinderen en prachtige locaties!

Neem een kijkje op bixo.nl/peuter voor meer informatie en vraag een rondleiding aan bij een Peutercollege bij u in de buurt.